Over ons

Autobedrijf Snijders in Oldenzaal is sinds de oprichting in 1936 actief in het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s. In 1963 zijn wij begonnen met het dealer-schap van DAF automobielen. In het jaar 1973 is daar het merk Volvo bijgekomen.

Sinds 2005 zijn wij door Volvo Car Nederland benoemd tot “Officieel Volvo Erkend   reparateur – Service Dealer”. Zowel bedrijven als particulieren uit de regio (Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Denekamp, Losser, etc.) weten de weg naar Autobedrijf Snijders te vinden. Voornamelijk vanwege de zeer persoonlijke en ongedwongen benadering en perfectie in de werkzaamheden.

Door de jarenlange ervaring van Autobedrijf Snijders in de autobranche zijn wij in 2017 begonnen met het onderhouden van Campers, waar tot op heden erg veel vraag naar is, na een zeer korte tijd zijn wij erachter gekomen dat er ook erg veel behoefte is naar camperlevelsystemen. Zo zijn wij in contact gekomen met HPC Hydraulics in Oldenzaal een zeer innovatief bedrijf die toonaangevend is in camperlevelsystemen. Onze medewerkers hebben een zeer gedegen interne opleiding gehad bij HPC-Hydraulics, voor het inbouwen en onderhouden van hun systemen. De kennis die onze medewerkers hebben opgedaan is het heel fijn werken om met zo’n product te werken.

Wij zijn dan ook erg blij dat wij een official HPC-inbouwstation zijn geworden. En hopen u te mogen verwelkomen in ons bedrijf voor het monteren van het HPC-Levelsysteem.

nl_NLDutch